• WEBSHOP
  • E-COMMERCE
  • SHOPIFY PARTNER

Webshops

Wilt u een nieuwe Webshop laten bouwen voor uw bedrijf? Boostline helpt u graag bij dit traject. Wij zijn Shopify Partner en gespecialiseerd in het bouwen van webshops binnen het Shopify Platform. Onze specialisten weten precies hoe ze een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en goed vindbare webshop moeten bouwen. 

website-laten-maken-haaglanden-boostline.jpg

Webshop laten maken door Boostline

De webdesigners bouwen uw webshop binnen het Shopify Platform. Hiermee kunt u uw bedrijf op een aantrekkelijke, heldere wijze presenteren. De unieke thema's hebben ieder hun eigen functie om uw bedrijfsverhaal zo goed mogelijk te presenteren. Ieder thema bevat een call-to-action om de conversie onder potentiële klanten te verhogen. Ook zorgen de webdesigners ervoor dat uw website te allen tijde responsive is op tablet, smartphone en computer.

Een webshop die nooit veroudert

Het mooie van een Shopify webshop is dat deze nooit veroudert, want deze is onderdeel van het Shopify-platform. Via dit platform worden dagelijks updates doorgevoerd, waardoor uw webshop automatisch verbetert. U hoeft nooit meer een nieuwe webshop te laten bouwen. Uw webshop blijft altijd goed werken. Van de belangrijke updates wordt u netjes op de hoogte gehouden.

up-to-date-website-laten-maken-haaglanden-boostline.jpg

"Een webshop die altijd actueel blijft."

Teksten en fotografie

Heeft u zelf geen tijd om teksten en beeldmateriaal aan te leveren? Maak dan gebruik van onze tekstschrijvers en fotografen. De tekstschrijvers schrijven korte maar krachtige teksten die goed vindbaar zijn voor zoekmachines, zoals Google. De fotografen komen bij u langs op locatie om uw bedrijf zo mooi en professioneel mogelijk in beeld te brengen. Zo krijgt u een website waar u echt trots op kunt zijn!

Servicedesk

Heeft u vragen over de webshop? Dan staat onze servicedesk altijd voor u klaar. U krijgt telefonische ondersteuning. Ook kunt u bij Shopify Helpdesk terecht voor al uw vragen met vele helder geschreven handleidingen tot uw beschikking. De medewerkers van de servicedesk zijn iedere werkdag van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar.

bel-danny-Boostline.png

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of gewoon direct starten?

Bel Danny op 06 22 58 0801

Scroll naar boven