Over Boostline

Het adviesbureau voor groei en optimalisatie!

Boostline is een adviesbureau in groei en optimalisatie (Growth Marketing) voor het MKB. Van het maken van groei strategieën tot het analyseren van het gehele klantproces, van content marketing tot experimentgedreven marketing. 

Als organisatie zijn wij gedreven door data, wat de basis vormt van onze werkwijze. Wij zijn bekend met de laatste technologieën voor datamanagement waar het niet alleen draait om de cijfers, maar waar juist het gedrag van de gebruiker in kaart gebracht wordt. Hierdoor zien wij snel knelpunten en groeikansen voor jouw organisatie.

Wij werken vooral via een persoonlijke benadering waarin we jou gedurende het gehele proces begeleiden. Een persoonlijke consultant/adviseur die ieder kwartaal bij u aan tafel schuift om de komende activiteiten te bespreken en te reflecteren op het vorige kwartaal. Zo bouwen wij aan een duurzame en langdurige samenwerking waarin persoonlijke aandacht centraal staat.

over-Boostline-een-allround-consultant.png
Eencockpit-Overboostline-Co-piloot.png

Een Co-Piloot voor jouw organisatie

Een unieke reis naar groei en optimalisatie!

Als co-piloot van jouw organisatie werken we aan het optimaliseren van de reis. We bespreken van te voren de doelstelling om zo effectief en efficient mogelijk op de bestemming aan te komen. We stellen alle instrumenten zo goed mogelijk in om tijdens de reis zoveel mogelijk data binnen te krijgen en te kunnen zien waar we zijn.  

Tijdens de reis is bijna alles geautomatiseerd en zijn we gefocused op alle relevante KPI's (Key Performance Indicators). Zodra er onverwachte omstandigheden, lees knelpunten of groei kansen, optreden staan we klaar om bij te sturen, nieuwe metingen te doen en zo goed mogelijk inzichten te krijgen in de voortgang. De gezagvoerder, lees de ondernemer, wordt volledig ondersteunt om de veiligheid en het welzijn van alle betrokkenen te garanderen.

Aangekomen op de bestemming volgt er een euforisch gevoel voor alle betrokkenen en is het voor ons van belang om de reis te evalueren: Wat ging er goed? Wat kon er beter? Hoe was de communicatie? Wat is het resultaat?. Nu alles in kaart is gebracht en er een tevreden gevoel heerst, is het tijd voor de volgende vlucht met een nieuwe bestemming. Ben jij er klaar voor? 

Ready for Take-Off?

Mission statement

Boostline is een organisatie die zich volledig richt op het realiseren van groei. Alles staat in dienst van die missie. Samen werken aan die mindset en praktische toepassingen om die groei te "hacken". Strategic Growth staat voor ons voor samenwerken naar groei!

Onze consultant

Ing. D (Danny) van den Nieuwendijk

Technisch Bedrijfskundig Adviseur

Met zijn unieke kijk naar de digitale infrastructuur voor het bedrijfsleven en zeer brede interesse in organisatiestructuren heeft onze adviseur alles in huis om u van een gedegen advies te voorzien.

Hij is in staat om zeer complexe materie helder en overzichtelijk uit te leggen gecombineerd met zijn sociale vaardigheden u wegwijs te maken in de mogelijkheden die online voor u kan bieden.

Hij begrijpt zijn verbindende rol en koppelt vele organisaties aan elkaar om zo tot een goed resultaat te komen.

Neem contact op
danny.png

Onze Project Manager

M (Marjolein) Keus

Project Manager

Met haar gestructureerde en enthousiaste persoonlijkheid zijn het in kaart brengen van uw bedrijfsdoelstellingen een van haar vele speerpunten. Waarbij het proces en de menselijke kant zeker worden belicht.

Door haar ervaring als Customer Service Manager bij Braun en Kasramer bij het Ministerie van Financiën zijn punctualiteit en het zorgdragen voor u als klant en uw organisatie proces de toegevoegde waarde die ieder project nodig heeft. Een goede planning en een gedegen stappenplan zijn dan ook essentieel voor een goede samenwerking waarbij communicatie de eerste prioriteit voor haar is.Neem contact op
marjolein2.png

Klaar om jouw organisatie een boost te geven?

HET BEREIKEN VAN JE (ONLINE) DOELEN

Boostline-Iconen_Websites.svg

STRATEGIC GROWTH

Een growth hacking strategie begint met prioriteit geven aan groei en het implementeren van een experimentgedreven proces. Het is belangrijk dat het hele team op de hoogte is van deze groei-strategie en zich conformeert. Dit geheel in lijn met de North Star Metric of wel het getal dat richting geeft aan je groei strategie.

Meer over Strategic Growth
Boostline-Iconen_Online Marketing.svg

GROWTH MARKETING

Growth Marketing of wel Groei Marketing is een gestructureerde oplossing die door het hele klanttraject stroomt, op zoek naar kansen om de schaalbaarheid te optimaliseren. Het fundament hiervoor wordt gevormd door je doelgroep en segmenten, en of je deze op de juiste manier in kaart hebt gebracht.

Meer over Growth Marketing
Boostline-Iconen_Reclame & design.svg

DATA INTELLIGENCE

Data Intelligence is het fundament voor een snelle groei strategie. Het gehele groeiproces is gebasseerd op de vergaarde data en het gedrag van de gebruiker. Door de data op een juiste manier te gebruiken kun je snel knelpunten opsporen waarmee groeikansen kunnen worden benut voor resultaat!

Meer over Data Intelligence

Wilt u gebruik maken van meerdere diensten, kijk dan hier voor een overzicht van onze verschillende pakketten waarin verschillende combinaties mogelijk zijn.

Bekijk de pakketten
Scroll naar boven