• ANALYSEREN
  • A / B TESTEN
  • VALIDEREN
  • TOOLS

Data Intelligence

Heeft de uitstraling van uw bedrijf in regio Haaglanden een boost nodig? Dan is de eerste stap een nieuwe of verbeterde huisstijl en logo. Boostline heeft hiervoor de handen ineen geslagen met het full-service reclamebureau Promovisique. Ook uw drukwerk zoals flyers en brochures nemen wij graag uit handen.

Logo en huisstijl

Een logo en huisstijl die perfect passen bij uw ambities en waarmee u het verschil maakt. Dat resultaat mag u verwachten als u gaat samenwerken met onze grafische specialisten.

sterk-logo-laten-maken-haaglanden-boostline.jpg

Neem contact op

Logo ontwerpen

Om te beginnen besteedt u samen met onze grafisch specialisten aandacht aan uw logo. Dit is de visuele uiting van uw bedrijf. Een goed logo creëert herkenbaarheid onder potentiële klanten. Het bestaat uit een beeldmerk of een woordmerk. Een beeldmerk is een grafisch symbool en een woordmerk een korte tekst die op een onderscheidende manier is opgemaakt. Organisaties en potentiële klanten in regio Haaglanden zien direct met wie ze te maken hebben. Dat geeft een stukje vertrouwen. 

Huisstijl ontwerpen

Op basis van uw logo en gewenste uitstraling ontwikkelt u samen met de grafische specialisten uw huisstijl. Dit is de visuele identiteit van uw bedrijf. Als u deze consequent in alle uitingen naar derden doorvoert, beschouwen ze u sneller als een professionele, serieuze partij. 

Een huisstijl bestaat uit een vaste samenstelling van kleuren, typografie, vormen en illustratieve elementen. U ziet deze terug op uw website, brochures, flyers, briefpapier, bedrijfswagens en bedrijfspand. 

drukwerk-laten-maken-haaglanden-boostline.jpg

“Een herkenbaar logo creëert vertrouwen onder potentiële klanten.”

Drukwerk en DTP in regio Haaglanden

Ook in het digitale tijdperk is drukwerk in de vorm van brochures en flyers nog steeds belangrijk. U geeft uw bedrijfsverhaal fysiek in handen van (potentiële) klanten. Ze kunnen erdoorheen bladeren en zien dat er veel tijd en aandacht aan is besteed. De kans is groot dat ze er eens rustig voor gaan zitten om wat meer te weten te komen over uw bedrijf in regio Haaglanden. 

De grafisch specialisten weten precies hoe ze een mooi eindresultaat kunnen realiseren. Ze kennen de voorwaarden waar bestanden aan moeten voldoen en weten zo keer op keer een hoge kwaliteit aan drukwerk neer te zetten. Ze verzorgen uw drukwerk vanaf de schets tot en met de verzending.

bel-danny-Boostline.png

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of gewoon direct starten?

Bel Danny op 06 22 58 0801

Scroll naar boven