• EXPERIMENTEREN
 • ONLINE MARKETING
 • CUSTOMER JOURNEY
 • AGILE

Growth Marketing

De oorsprong van groeimarketing ligt bij startups. Deze organisaties hebben meestal weinig budget voor het bouwen van het merk. Dus wordt er gezocht naar slimme "hacks" die met weinig tot geen geld veel kunnen opleveren. Als voorbeeld: je kunt dure campagnes inkopen om je product te adverteren en onder de aandacht te brengen, maar je kunt ook je huidige klanten door middel van share buttons het laten delen op social media.  

online-marketing-haaglanden-boostline.jpg

Bekijk de pakketten

Growth Marketing vs Online Marketing

Het doel bij Growth Marketing is groeien. Bij Growth Marketing richt je alle online marketingactiviteiten zo in dat de klant de maximale waarde ziet van jouw organisatie. Je helpt ze afhankelijk van de fase waar ze in zitten stap voor stap om de juiste beslissing te nemen. Je kijkt welke problemen en uitdagingen de klant heeft. Hoe kun je ze helpen en problemen oplossen? Hiervoor optimaliseren we de Growth Funnel die aansluit op de verschillende fases in de klantreis.

 • Het genereren van awareness en bekend maken met de oplossing
 • Realiseren van bezoekers
 • Helpen en overtuigen van bezoekers
 • Vergroten van de conversie
 • Stimuleren van aanbevelingen
 • Creëren van retentie
 • Optimaliseren van de klantwaarde

De gekozen oplossingsrichting bestaat vaak uit een mix van data, tools en creativiteit. Deze ingrediënten worden gebruikt om de juiste boodschap, op het juiste moment en met de juiste persoon te delen. In de vorm van marketing campagnes en content. Met één belangrijk doel; de problemen van de klant oplossen en hier zo goed mogelijk op inspelen door waarde te leveren.

Growth Marketing benaderd marketing als wetenschap. Bij Boostline zorgen we er dan ook voor dat onze klanten iedere dag structureel verbeteren zodat er in een periode grote veranderingen en resultaten zichtbaar zijn. Door de data te analyseren ontstaan er klantinzichten. Dat levert nieuwe ideeën op, die dan weer worden getoetst en gevalideerd. Growth marketing is optimaliseren door te prioriteren en te experimenteren. Hierdoor is er focus op creativiteit en innovatie. Experimenteren leidt tot meer inzicht in kansen en groei!

Online marketing als basis voor jouw groei?

Als je de online marketing echt goed wil doen, dan investeer je in SEO, SEA, e-mailmarketing en social media. Dit vormt ook de basis voor Growth Marketing. Boostline werkt hiervoor samen met Spredle: online marketingspecialisten die uw vindbaarheid vergroten met SEO en SEA en u helpen met social media. Zij creeeren jouw fundament en wij gaan aan de hand van de data een op maat gemaakt groeiplan opstellen. 

Onze online marketingspecialisten nemen deze zaken daarom graag uit uw handen:

 • SEO: met behulp van Search Engine Optimalisation (SEO) wordt er structureel aan gewerkt om uw website organisch (zonder adverteren) te laten stijgen in de zoekmachines.   
 • SEA: als u echt een toppositie in de zoekmachines wilt bereiken maakt u gebruik van Search Engine Advertising (SEA). Met een Google Adwords campagne zorgt u voor relevanter verkeer naar uw website en meer conversie. 
 • E-mailmarketing: hiermee worden uw klanten persoonlijk op de hoogte gehouden van aanbiedingen, nieuws en andere noemenswaardigheden over uw bedrijf in regio Haaglanden. Wij verzorgen de e-mailmarketing met aantrekkelijke, opvallende digitale nieuwsbrieven en nieuwsbulletins in uw huisstijl.       
 • Social media: wij zorgen ervoor dat uw bedrijf regelmatig voorbij komt op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Op ieder platform kan uw bedrijf namelijk gevolgd worden door potentiële klanten. Met behulp van foto’s, video’s, blogs of acties maken we iedere maand een leuk, opvallend bericht dat reacties uitlokt. Uiteraard altijd in overleg met u als klant. U bepaalt wat u aan uw volgers wil laten weten.

online-marketing-persoonlijke-begeleiding-haaglanden-boostline.jpg

“Een totaaloplossing voor jouw online marketing”

Behoefte aan persoonlijke begeleiding? Kies voor Boostline Plus. 

Heeft u behoefte aan regelmatig contact over uw website en online marketing? Dan bieden we u de dienst Boostline Plus aan. Deze specialist bezoekt u ieder kwartaal om de online ontwikkelingen en uw wensen te bespreken. 

De WebAssistent biedt daarnaast meerdere diensten aan om uw online vindbaarheid te vergroten. Zo verzorgt hij of zij ieder kwartaal voor u een infopagina met een onderwerp waarop u gevonden wil worden. 

Ook krijgt u een lidmaatschap cadeau voor Spredle Club. Met dit lidmaatschap wordt u uitgenodigd voor masterclasses, events en bedrijfsbezoeken. U ontmoet andere ondernemers, leert van elkaar en draagt bij aan elkaars succes.

bel-danny-Boostline.png

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of gewoon direct starten?

Bel Danny op 06 22 58 0801

Scroll naar boven