• ALTIJD PERSOONLIJK CONTACT
  • ELK KWARTAAL EVALUATIE
  • PROFESSIONEEL

Werkwijze

2. Inventarisatie Nieuwe Website

De inventarisatie is een digitale checklist. Hierin vragen wij benodigde gegevens en beknopte informatie aan u om het traject goed te beginnen.

3. Productie

Aan de hand van de schetsen en de brainstorm wordt de website daadwerkelijk ontworpen en uitgewerkt binnen de ONE.

persoonlijke-begeleiding-haaglanden-boostline.jpg

5. Nieuw Consult (Uitbreidingspakketten)

We komen persoonlijk langs om het vervolg door te nemen, we nemen samen de uitbreidingspakketten door en kijken waar de nieuwe wensen liggen. Wat is er nodig om uw website nog beter vindbaar te maken, wat betekent sociale media voor u en hoe kunnen we dit naar een hoger niveau tillen.

evaluatie-haaglanden-boostline.jpg

8. Tevreden klanten en leuke activiteiten

Als klant bij Boostline werken wij dagelijks hard voor tevreden klanten, nu begrijpen wij dat elke organisatie dit vertelt om uw vertrouwen te krijgen. Wij hechten daarom enorm veel waarde aan online reviews van onze klanten zodat dit niet alleen bij een belofte blijft maar er ook daadwerkelijk gemeten resultaat te zien is. Elke review wordt op echtheid gecontroleerd en wij vragen dan ook van onze klanten een persoonlijk en unieke ervaring erbij te vertellen. Daarnaast organiseren wij voor al onze klanten leuke activiteiten om van elkaar te leren, zoals Masterclasses voor online marketing, een dagvaart in de Rotterdamse Haven of met een PowerBoat de zee op vanuit de haven van Scheveningen. Persoonlijk, Samen en Opleiden. 

bel-danny-Boostline.png

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of gewoon direct starten?

Bel Danny op 06 22 58 0801

Scroll naar boven